פתרון אקולוגי מושלם לחיטוי, הדברה וסילוק ריחות

גליל תבור יישומי אוזון – פועלת לקדם שימושים באוזון, במגזרי החיים הרלבנטיים בתחומיי החקלאות ואיכות סביבה. בחברה שנים רבות של ניסיון במגזר החקלאי ובשרותים אזרחיים.

אודותינו

גליל תבור יישומי אוזון פועלת לקדם שימושים באוזון, במגזרי החיים הרלבנטיים בתחומיי החקלאות ואיכות סביבה. בחברה שנים רבות של ניסיון במגזר החקלאי ובשרותים אזרחיים. יישומים של שמוש באוזון מתרחבים בשנים האחרונות כתוצאה מהמפנה האקולוגי, היחס לסביבה והצורך הגובר לפעול להקטנת הוצאות ומקסום התוצרת.

חקלאות

  • הגנת הצומח ,החדרת אוזון במהלך ההשקיה לחיסול מחלות קרקע ומזיקים הפוגעים בתפתחות הצומח.
  • ריסוסים לחיסול מזיקים הפוגעים בצמח ובפרי.
  • מתן מענה בתחום בעלי חיים ובמניעת השימוש בחומרים כימיים.
  • טיפול בחדרי אחסון וקירור של תוצרת חקלאית.

אזרחי

  • הסרת מפגעי ריחות מחדרים סגורים, חצרות אשפה, מבני שירותים.
  • הסרת ריחות מכלי רכב.
  • חיטוי מקורות מים.
  • חיטוי מערכות אוויר.

בתעשיה מטבחים

מים מועשרים באוזון מוכרים ביכולתם להסיר שומנים באופן יעיל מומלצים מאוד לניקוי כללי של מתקנים, במיוחד מטבחים בברים, מסעדות, בתי מלון, קהילות… או חדרים נקיים.

הטכנולוגיה אותה אנו מייצגים מפותחת בספרד ע"י חברות מהמובילות בתחום אשר להן את האישורים וההסמכות הנדרשות ואף עומדת בתקינה הארופאית. לאחרונה אושר השימוש באוזון ע"י רשויות התקינה באירופה כחומר חיטוי פעיל.

למה לעשות חיטוי וניקוי במי אוזון?

חיידקים מזיקים נמצא על כל סוגי המשטחים, או צפים באוויר, קשורים לחלקיקי אבק או טיפות זעירות של מים בתרחיף, וגורמים לכל סוגי המחלות המדבקות ובמיוחד במקומות סגורים. מיקרואורגניזמים אלו, בשל יכולתם לגרום למחלות מדבקות, נקראים פתוגנים.

האוזון הוא חומר החיטוי המלא היחיד (וירוסים, חיידקים, פטריות, שמרים, נבגים…), המשמיד חיידקים פתוגניים כמו E.coli וסלמונלה בסביבה, ומונע הופעת עובשים ופטריות אחרות.
מיקרואורגניזמים אינם יכולים לפתח חסינות לאוזון, מכיוון שהוא מחמצן את דופן התא שלהם, שובר אותו ותוקף ישירות את המרכיבים של חומצות גרעין (DNA ו-RNA).

מהו חיזור ולמה הוא מיועד?

זוהי שיטה המשמשת למדידת איכות המים, בהיותה מונח בשימוש נרחב כאשר מדברים על חומרי חיטוי. שמו בא מתגובת ה-REDuction-oxidation, תחמוצתחימצון או פשוט תגובת חיזור, החשובה כל כך לשימור והארכת זמן מחצית החיים של מזונות, בהיותה אחת מתגובות רבות מבין אלו המרכיבות את יקום התגובות הכימיקלים האחראיות להפיכת המזון לריקבונו.

נגן וידאו
כלי נגישות